Πνίγηκαν στην ομίχλη τα Χανιά - Άργησαν να δέσουν στη Σούδα πλοία
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Η ομίχλη «κατάπιε» ξανά τα Χανιά, προσφέροντας εικόνες που προκαλούν δέος αλλά παράλληλα έφερε και προβλήματα. Το φαινόμενο της ομίχλης οριζόντιας μεταφοράς έκανε ξανά την εμφάνισή του στα Χανιά το πρωί της Τετάρτης (18.05.2022) και οι φωτογραφίες του zarpanews.gr αποκαλύπτουν πως… χάθηκαν ολόκληρες περιοχές.
Η ομίχλη εμφανίστηκε στην περιοχή της Σούδας και του Βλητέ αλλά και στο κέντρο των Χανίων κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Η ομίχλη προκάλεσε και… μίνι αναστάτωση στο λιμάνι καθώς πλοίο των Μινωικών Γραμμών έδεσε στο λιμάνι της Σούδας στις 7:15 το πρωί, ενώ το πλοίο της ANEK LINES έδεσε στις 7:45.
Χαρακτηριστική είναι και η εικόνα μέσα από το πλοίο με προορισμό τη Σούδα, όπου η ορατότητα είναι πολύ περιορισμένη, προκαλώντας την καθυστέρηση στην άφιξη των δρομολογίων.
Το φαινόμενο που σκέπασε ξανά τα Χανιά δημιουργείται όταν πολύ θερμός και υγρός αέρας έρχεται σε επαφή με την παγωμένη θάλασσα, η θερμοκρασία πέφτει απότομα προκαλώντας υγροποίηση των υδρατμών με αποτέλεσμα να σχηματίζεται ομίχλη.
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Συναγερμός σε Ελλάδα και Ευρώπη: Δότης σπέρματος με καρκινικό γονίδιο έγινε πατέρας τουλάχιστον 197 παιδιών
Συναγερμός στην Ιαπωνία: Κοινές πτήσεις κινεζικών και ρωσικών μαχητικών πάνω από το νησί
«Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου»: H κυνική ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




