ProjectSphere: Ο Κρητικός που φωτογραφίζει το νησί... ανάποδα (pics+vid)
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, καθηγητής Αγγλικών, εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες του τις οποίες ανεβάζει στο Instagram και στο λογαριασμό «project.sphere»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Έχετε ξαναδεί τους όμορφους τόπους της Κρήτης… ανάποδα; Χωρίς να κάνετε κάτι δύσκολο, απλά τοποθετώντας έναν κρύσταλλο μπροστά από το κινητό ή τη φωτογραφική σας μηχανή, κάνοντας κλικ και… να σου η φωτογραφία, από τις πιο εντυπωσιακές που έχετε βγάλει ποτέ!
Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης, καθηγητής Αγγλικών, εντυπωσιάζει με τις φωτογραφίες του τις οποίες ανεβάζει στο Instagram και στο λογαριασμό «project.sphere». Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι», ο κ. Παναγιωτάκης μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το πάθος του να φωτογραφίζει άγνωστες γωνιές της Κρήτης μέσα από τις σφαίρες του οι οποίες δείχνουν τον κόσμο… ανάποδα.
«Είναι το χόμπι μου η φωτογραφία, μου αρέσει πάρα πολύ, όπως μου αρέσει και η Ιστορία. Μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζω, προσπαθώ να παρέχω και ιστορικές πληροφορίες. Το αποτέλεσμα φαίνεται πως αρέσει» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Παναγιωτάκης.
Πηγή: neakriti.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Η εβδομάδα που «ράγισε» τη Δύση: Οι απειλές Τραμπ για τη Γροιλανδία και το τέλος όσων ξέραμε
Ποινή φυλάκισης στη διευθύντρια που φίμωσε μαθητή - «Αν τον έβλεπα να δυσανασχετεί δεν θα το έκανα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο άντρας παρασύρει με το αμάξι του την υπάλληλο των ΕΛΤΑ - Πώς ξεκίνησαν όλα
«Νομίζω ότι μόλις δολοφόνησα δύο ανθρώπους»: Υπνοβάτης οδήγησε 20χλμ., σκότωσε με λοστό και αθωώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



