Μεγάλη φωτιά στα Γεράνεια Όρη: Σε εξέλιξη η μάχη με τις φλόγες – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής

Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σήμερα νωρίς το μεσημέρι σε δασική έκταση στα Γεράνεια Όρη πάνω από το Λουτράκι Κορινθίας.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι σε ορεινό και δύσβατο σημείο ωστόσο μέχρι στιγμής δεν απειλείται οικιστικό κομμάτι.
Στο σημείο επιχειρούν 71 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 18 οχήματα, 2 αεροσκάφη κι έχουν κινητοποιηθεί 2 ελικόπτερα, ενώ συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν»: Το Ιράν προετοιμασμένο για κάθε ενδεχόμενο - «Σας περιμένουμε»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



