Θεσσαλονίκη: Νέο απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στα ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο 1ο και το 2ο ΕΠΑΛ Σταυρουπόλης που συστεγάζονται επί της οδού Θράκης πραγματοποίησαν άγνωστοι το πρωί της Τρίτης 24 Μαΐου.
Για το περιστατικό έχουν κινητοποιηθεί αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι τηλεφώνησαν στην Άμεση Δράση στις 8:00 και ενημέρωσαν ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο σχολικό συγκρότημα.
Οι μαθητές και οι καθηγητές απομακρύνθηκαν από τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με τη διεύθυνση των σχολείων.
Σημειώνεται ότι πριν περίπου δέκα μέρες είχε πραγματοποιηθεί ξανά τηλεφώνημα για βόμβα στα ΕΠΑΛ, που όμως αποδείχθηκε φάρσα.
Διαβάστε ακόμη
Αποκαρδιωτικές εικόνες Πόρτο Γερμενό: Σπίτια έγιναν στάχτη, χωρίς ρεύμα και νερό η περιοχή - Αυτοψία ethnos.gr
Πόρτο Γερμενό: Οι στιγμές στην πύρινη κόλαση μέσα από την κάμερα του ethnos.gr - Από τη νυχτερινή μάχη, στην αποκαρδιωτική επόμενη μέρα
Ένας νεκρός και ένας τραυματίας σε σφοδρή ανατροπή φορτηγών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας
Οπισθοχώρηση Ινφαντίνο: Η FIFA αποσύρει το σχέδιο πώλησης μεριδίου του Μουντιάλ μετά την απειλή μποϊκοτάζ από την UEFA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




