«Έσπρωχνε» κοκαΐνη σε βόρεια προάστεια και Κολωνάκι – Σύλληψη 29χρονου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 29χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, προχθές, Τρίτη 24 Μαΐου, στο σπίτι του, στο Διόνυσο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Kυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 29χρονος, που κυκλοφορούσε με πανάκριβο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε και συνελήφθη, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών σχετικά με τη δράση του όσον αφορά στη διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης σε περιοχές των βορείων προαστίων, αλλά και στο Κολωνάκι.
Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 240 γραμμάρια κοκαΐνης, πλήθος νάιλον συσκευασιών επιμερισμού ναρκωτικών ουσιών, 2 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτα, καθώς και το χρηματικό ποσό των 5.460 ευρώ. O συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




