Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από τη μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Αριστοτέλους - Επιχείρηση για απομάκρυνση παιδιών από φροντιστήριο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Πανικός επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, εξαιτίας πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ανώγειο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Εγνατίας 76.
Όπως αναφέρουν στο ethnos.gr εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας, μέχρι στιγμής δε φαίνεται να υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα μέσα στο κτίριο, από το οποίο βγαίνουν οι μαύροι καπνοί.
Ωστόσο, οι καπνοί έχουν μεταφερθεί σε διπλανά κτίρια και κυρίως σε γειτονικό φροντιστήριο, όπου αυτήν τη στιγμή βρίσκονται περίπου 25-30 παιδιά και για το λόγο αυτόν έχει στηθεί επιχείρηση για την απομάκρυνσή τους, ώστε να μην κινδυνεύσουν από τις αναθυμιάσεις.
Αυτήν τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα.
Επιμένουν ΗΠΑ και Ισραήλ: «Η Βηρυτός θα θυμίζει τη Γάζα», λέει το Ισραήλ - Ο Τραμπ θέλει να διαλέξει τον νέο ηγέτη του Ιράν
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



