Θεσσαλονίκη: Επίθεση ακροδεξιών σε μέλη του καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ
Τι καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Νέο περιστατικό ακροδεξιάς βίας» που σημειώθηκε χθες έξω από τα γραφεία του στον Εύοσμο, καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
«Γνωστός ακροδεξιός επιτέθηκε λεκτικά με απειλές κατά της ζωής, εξύβρισε και προπηλάκισε στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Ευόσμου», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, τονίζει η ίδια ανακοίνωση, καταδικάζει τη νέα φασιστική πρόκληση «η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων περιστατικών που πληθαίνουν επικίνδυνα».
Παράλληλα, καλεί «για μια ακόμη φορά τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους πολίτες να αντιδράσουν και να απομονώσουν τη φασιστική βία και τους φορείς της μισαλλοδοξίας», υπογραμμίζοντας πως «είναι ήδη αργά!».
Διαβάστε ακόμη
Φωτιά στην Πάρο: Δύο ενεργά μέτωπα και ισχυροί άνεμοι - Δύσκολη νύχτα για την πυροσβεστική
Θρίλερ στη Σύρο: «Τη χτύπησα από πίσω» - Τι ισχυρίστηκε το ζευγάρι στις απολογίες για τη διασώστρια του ΕΚΑΒ
Ποιος είναι ο Γιώργος Χατζιδάκις – Ο άνθρωπος πίσω από τις αποφάσεις για το έργο του Μάνου Χατζιδάκι
Θέμης Καραμουρατίδης για Χατζιδάκι και Μητσιά: «Θα χρειαστεί πολλή φαιά ουσία για να εκλογικεύσετε τη χυδαιότητα αυτή»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




