ΑΠΘ: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την πανεπιστημιακή αστυνομία - Φοιτητές με βιβλία στα χέρια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτήν τη στιγμή περίπου 150 φοιτητές, έξω από το Βιολογικό τμήμα του ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, όπου κατασκευάζεται βιβλιοθήκη.
Στο σημείο υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και η υδροφόρα Αίαντας. Φοιτητές και αστυνομικούς χωρίζουν 4-5 μέτρα.
Οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα εναντίον της παρουσίας αστυνομικών εντός του χώρου του πανεπιστημίου και εναντίον της διοίκησης του τριτοβάθμιου ιδρύματος.
Πολλοί φοιτητές κρατούν βιβλία στα χέρια τους, θέλοντας να δείξουν ότι η παρουσία των αστυνομικών στο ΑΠΘ δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων των σχολών.
Διαβάστε ακόμη
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
Επέκταση του πολέμου: Συναγερμός σε 3 κοινότητες στην Πάφο, η Ελλάδα στέλνει φρεγάτες και F-16 στην Κύπρο - Οι IDF διέταξαν εκκένωση στη Βηρυτό
Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



