«Ήρθα να καθαρίσω το όνομα μου»: Τι απαντά το 28χρονο μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Ήρθα να καθαρίσω το όνομα μου». Αυτό δηλώνει το 28χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για ναρκωτικά, αρνούμενη κάθε εμπλοκή στην υπόθεση αυτή.
«Δεν έχω εμπλοκή, ήρθα για να καθαρίσω το όνομα μου», είπε χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η αλλοδαπή, η οποία τα καλοκαίρια εργάζεται σε κοσμικό νησί των Κυκλάδων, εμπλέκεται σε υπόθεση που αφορά σε εγκατάσταση εργαστηρίου παρασκευής παραισθησιογόνων ουσιών (DΜΤ).
Μάλιστα, συλλήψεις σχετικές με την υπόθεση είχαν γίνει στο Βύρωνα στις 11 Φεβρουαρίου, όταν έγινε μεγάλη επιχείρηση σε σπίτι που είχε μετατραπεί σε εργαστήριο παραγωγής των παραισθησιογόνων ναρκωτικών DMT.
Διαβάστε ακόμη
Live εξελίξεις: Ηχούν σειρήνες στο Ακρωτήρι της Κύπρου - Νέα ισραηλινά χτυπήματα στην Τεχεράνη
Δένδιας: Καμία πληροφορία για drones με στόχο τη Σούδα - Η χώρα μας είναι προστατευμένη
Η στιγμή που τηλεοπτικό συνεργείο τρέχει να προστατευτεί από εκρήξεις στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου
Ο πόλεμος δεν είναι κάστρα και πολιορκητές - «Δεν θέλω ου!» (Ep22)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



