Έκρηξη σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας στο Μενίδι - Σοβαρές υλικές ζημιές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Μενίδι, σε πρώην βιοτεχνία ξυλείας, επί τη συμβολή των οδών Ικονίου και Αγίου Σπυρίδωνα.
Από το συμβάν, ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες, ενώ πρόκειται για κατοικημένη περιοχή, όπου δίπλα από το πρώην ξυλουργείο υπάρχει σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη στο OPEN.
Η κατοικία δίπλα από το κτίριο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
Η επιχείρηση είχε κλείσει πριν λίγους μήνες και -προς το παρόν- αδιευκρίνιστη παραμένει η αιτία της έκρηξης.
«Γύρω στις 4:15 είχα ξυπνήσει και ξαφνικά ακούω έναν πολύ δυνατό θόρυβο, νόμιζα ότι από τον αέρα είχαν σπάσει τα τζάμια. Βγήκα έξω και είδα το κτίριο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς» λέει χαρακτηριστικά κάτοικος διπλανού σπιτιού.
Ο πόλεμος ως ευκαιρία για το Μαξίμου, η στήριξη του Μητσοτάκη στον Νετανιάχου και οι πανηγυρισμοί για την αποτυχία του εισαγγελέα της δίκης των υποκλοπών
Από τα λεωφορεία και το μετρό έως τα λιμάνια και τα αεροδρόμια: Τα σχέδια του Υπερταμείου για οργανικά έσοδα 1 δισ.
Fake SMS για «φύλλα πορείας»: Ξεκίνησε έρευνα για τους δράστες - Αυτό είναι το μήνυμα
Δωρεάν φάρμακα κατά της παχυσαρκίας για πάνω από 8 μήνες - Οι δηλώσεις Γεωργιάδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




