Εύβοια: Βρήκε τον πατέρα του κρεμασμένο σε ελιά
Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Ιστιαίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρεμασμένος εντοπίστηκε από τον γιο και τον ανιψιό του σε αγροτική περιοχή. Είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο βρόγχο που τον πέρασε από ένα κλαδί ελαιόδεντρου.
Ο 91χρονος επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο 91χρονος φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, που έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΑΤ Ιστιαίας, αστυνομικοί του οποίου έφτασαν στο σημείο και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Πηγή: lamiareport.gr
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Ένας άλλος Φάμελλος: Πήρε το μικρόφωνο στην κοπή πίτας του ΣΥΡΙΖΑ και έγινε viral!
Σιδηροδρομική τραγωδία στην Ισπανία: Στους 39 οι νεκροί, πάνω από 150 οι τραυματίες - «Πολύ παράξενο δυστύχημα»
Επιστολή Τραμπ στον Νορβηγό πρωθυπουργό: «Δεν είμαι υποχρεωμένος να σκέφτομαι με όρους ειρήνης...»
Καρυστιανού για αμβλώσεις: Είναι θέμα δημόσιας διαβούλευσης - Για μένα υπάρχει ηθικό θέμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



