Γκαζάκια στην πολυκατοικία που διαμένει ο Άρης Πορτοσάλτε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επίθεση με γκαζάκια πραγματοποίησαν άγνωστοι, περίπου στις 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα, στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Αρη Πορτοσάλτε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δράστες τοποθέτησαν τέσσερα γκαζάκια, εκ των οποίων εξερράγησαν τα τρία. Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου.
Μιλώντας το πρωί στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, ο Άρης Πορτοσάλτε τόνισε: «το δυστύχημα είναι ότι έχουμε τρομοκρατία. Δυστυχώς, έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Πάνω από 10 χρόνια είμαι στοχοποιημένος επειδή λέω τη γνώμη μου».
Διαβάστε ακόμη
Η προφητεία για τις 26/2 που τρομάζει τους Ρώσους - Τι έχει προβλέψει ο άνθρωπος που τάραξε τον Χίτλερ και φοβόταν ο Στάλιν
Ο Τραμπ φτιάχνει «δικό του ΟΗΕ» - Πώς επηρεάζονται Ελλάδα και Κύπρος
Φωτιά στο Πέραμα: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στα Καζάνια - «Αν δεν προλαβαίναμε θα είχαμε ολοκαύτωμα»
Το FBI συνέλαβε έναν από τους Top 10 καταζητούμενούς του - Ποιος είναι ο Αλεχάντρο Καστίγιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




