Αδριανούπολη: Σύλληψη 50χρονου Έλληνα σε στρατιωτική περιοχή
Οι Τουρκικές αρχές αναφέρουν ότι πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού εξέτισε 10 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας Έλληνας πολίτης συνελήφθη σε στρατιωτική περιοχή στα σύνορα Ελλάδας-Τουρκίας στην Αδριανούπολη, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ‘Αναντολού’.
Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του OPEN TV στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, ο 50χρονος άνδρας, τα αρχικά του ονόματος του οποίου είναι Μ.Α., εισήλθε παράνομα στην Τουρκία από την Ορεστιάδα στο χωριό Βοσνία της Αδριανούπολης το οποίο θεωρείται απαγορευμένη περιοχή. Ωστόσο έγινε αντιληπτός από τις τουρκικές αρχές στα σύνορα, οι οποίες τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα για ανάκριση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των τουρκικών αρχών, πρόκειται για εγκληματία, ο οποίος αφού εξέτισε 10 χρόνια φυλακή στην Ελλάδα, αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο Μ.Α. έχει οδηγηθεί στο τμήμα αλλοδαπών προκειμένου να απελαθεί όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Δημοσκόπηση Pulse: Άνοιξε την ψαλίδα στην κορυφή η ΝΔ - Πόσοι θα ψήφιζαν Τσίπρα, Σαμαρά, Καρυστιανού
«Θέλω και εγώ να προσφέρω»: Το ΓΕΣ καλεί με νέο βίντεο τις γυναίκες να υπηρετήσουν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



