Αγ. Παρασκευή: Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Άννα-Μαρία Λογοθέτη
Μετά τον «μισθοφόρο» γίνεται το δεύτερο πρόσωπο της show biz που θέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές στον δήμο Αγίας Παρασκευής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Άννα-Μαρία Λογοθέτη υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα της δεκαετίας του 90, ενώ ήταν παρουσιάστρια του show 3,2,1 του ΑΝΤ1.
Τα χρόνια πέρασαν και η Άννα-Μαρία μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, ωστόσο αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά. Έτσι λοιπόν μετά τον «μισθοφόρο» γίνεται το δεύτερο πρόσωπο της show biz που θέτει υποψηφιότητα για τις εκλογές στον δήμο Αγίας Παρασκευής.
«Καλωσορίζουμε στην παράταξη μας την Άννα Μαρία Λογοθέτη. Μια εργαζόμενη μητέρα δυναμική ιδιαίτερα κοινωνική με αστείρευτη δύναμη. Δυναμώνει την μεγάλη οικογένεια της παράταξη μας και είναι έτοιμη να συμβάλλει σε αυτή την μάχη που δίνουμε μέχρι τη νίκη», αναφέρει η ανακοίνωση του συνδυασμού «Αγία Παρασκευή – Μια γενιά μπροστά».
Σχεδόν αγκαλιασμένοι εντοπίστηκαν οι ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια
Πώς ο Αυταρχισμός απειλεί ευθέως τις φιλελεύθερες δημοκρατίες
Διακυβέρνηση Τραμπ: 13 πράγματα που άλλαξε μέσα στο 2025 και δεν το πρόσεξε κανείς
Είσαι κομμουνιστής; Πέθανες! Ψηφίζεται ο Νόμος 509/1947 που οδήγησε στο εκτελεστικό απόσπασμα χιλιάδες ανθρώπους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




