Έγκλημα στον Πειραιά: Τον κατακρεούργησε κι άπλωσε τα ματωμένα ρούχα να στεγνώσουν
Ειδεχθές έγκλημα έλαβε χώρα στην καρδιά του Πειραιά, στην οδό Σαχτούρη, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στις 6:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κοινωνικής σε διαμέρισμα εντοπίστηκε κατακρεουργημένος από πολλαπλές μαχαιριές ένας 79χρονος. Οι γείτονες άκουσαν φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά αυτό που αντίκρισαν, σόκαρε και του ίδιους.
Το πρώτο όχημα που πήγε στο σημείο ήταν του Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Άνοιξαν την πόρτα με κλειδαρά και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα. Ένας άνθρωπος κείτονταν νεκρός στο πάτωμα, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια γυναίκα, αλλοδαπή, για την οποία πληροφορίες αναφέρουν ότι την φιλοξενούσε ο 79χρονος και η οποία στο παρελθόν φαίνεται να ήταν έγκλειστη σε ψυχιατρείο.
Μάλιστα περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης ενώ άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για… να στεγνώσουν.
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



