Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα υποβληθεί σε επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή», λέει ο δικηγόρος του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋

Αρκετά σοβαρή είναι η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση γιατί η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και πρόσθεσε ότι το «εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».
Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με συμπτώματα που παραπέμπουν σε ισχαιμικό επεισόδιο. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός φέρεται να αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά και νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική, όπως μετέδωσε το OPEN.
«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο», υποστήριξε ο δικηγόρος του μιλώντας στον Alpha.
Και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».
Η δίκη του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι σε εξέλιξη, καθώς κατηγορείται για βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του. «Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η 3η μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Σημειώνεται πως στο παρελθόν, δικηγόρος του έχει αναφέρει ότι ο ηθοποιός είχε πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε επιδεινωθεί μέσα στις φυλακές και πως ο κατηγορούμενο λαμβάνει θεραπεία.
Ποια μέτρα είναι στο «τραπέζι» για το φθινόπωρο εάν αυξηθούν τα κρούσματα - Το σχέδιο της κυβέρνησης
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Στο «τραπέζι» νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές
Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω να είμαστε στην κορυφή, μόνο αν το αξίζουμε - Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!»
«Σάρωσε» το ελληνικό box office ο «Καποδίστριας» στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας
Μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων η Μπιγιόνσε - Πώς ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



