«Ντύθηκαν» στα λευκά τα ορεινά της Λέσβου (vid)
Σε λευκό κλοιό το νησί - Επί ποδός οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας του νησιούΣτα λευκά έχουν ντυθεί οι περισσότερες ορεινές περιοχές της Λέσβου, καθώς εδώ και λίγες ώρες χιονίζει συνεχώς.
Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr παρατηρήθηκαν, ήδη, τα πρώτα προβλήματα στην περιοχή του Αμπελικού όπου ο δρόμος έχει κλείσει.
Στην περιοχή βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου Λέσβου με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας Νίκο Καρασάββα, για να ανοίξουν το δρόμο και να αποκαταστήσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη χιονόπτωση.
Πηγή: lesvosnews.gr
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



