«Αλχημείες» εργοδοτών για να γλιτώσουν τα πρόστιμα από το ΣΕΠΕ (vid)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας έχουν μπει 111.000 επιχειρήσεις με 600 εργαζόμενους που αμείβονται με μισθό κάτω από τον κατώτατο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σαφάρι ελέγχων για την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού προανήγγειλε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την ώρα που υπάρχουν πολλοί εργοδότες που αναζητούν τρόπους για να μην πληρώσουν αυτή την αύξηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας έχουν μπει 111.000 επιχειρήσεις με 600 εργαζόμενους που αμείβονται με μισθό κάτω από τον κατώτατο.
Την ίδια στιγμή, αρκετοί εργοδότες εξακολουθούν να επιβάλλουν συνθήκες ζούγκλας και εργασιακού μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις.
«Δούλευα επτά μέρες, από εννέα ώρες και τα χρήματα δεν κάλυπταν τον κατώτατο μισθό και δεν υπήρχαν δώρα και επιδόματα», αναφέρει ο 34χρονος στην κάμερα του OPEN TV.
«Πλέον το σινεμά έχει γίνει πολυτέλεια» προσθέτει.
Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



