«Αλχημείες» εργοδοτών για να γλιτώσουν τα πρόστιμα από το ΣΕΠΕ (vid)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας έχουν μπει 111.000 επιχειρήσεις με 600 εργαζόμενους που αμείβονται με μισθό κάτω από τον κατώτατο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σαφάρι ελέγχων για την εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού προανήγγειλε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, την ώρα που υπάρχουν πολλοί εργοδότες που αναζητούν τρόπους για να μην πληρώσουν αυτή την αύξηση.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV στο στόχαστρο του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας έχουν μπει 111.000 επιχειρήσεις με 600 εργαζόμενους που αμείβονται με μισθό κάτω από τον κατώτατο.
Την ίδια στιγμή, αρκετοί εργοδότες εξακολουθούν να επιβάλλουν συνθήκες ζούγκλας και εργασιακού μεσαίωνα στις εργασιακές σχέσεις.
«Δούλευα επτά μέρες, από εννέα ώρες και τα χρήματα δεν κάλυπταν τον κατώτατο μισθό και δεν υπήρχαν δώρα και επιδόματα», αναφέρει ο 34χρονος στην κάμερα του OPEN TV.
«Πλέον το σινεμά έχει γίνει πολυτέλεια» προσθέτει.
Μια συνταρακτική ιστορία που σόκαρε την Ευρώπη: ο ψευτογιατρός που έδρασε στη Γαλλία, η πλαστή ζωή και τα τραγικά θύματά του
Άγριος καβγάς Καλλιακμάνη - Παγώνη για τους ελέγχους σε ιατρεία: «Δεν σας επιτρέπω να θίγετε τους γιατρούς»
Μητσοτάκης: Κάτω από 1,75 ευρώ το πετρέλαιο θέρμανσης - Αυξημένο επίδομα και επιδότηση στο diesel για τον Οκτώβριο
Μαργαρίτα Παπανδρέου: Οικογένεια, φίλοι και πολιτικός κόσμος στο τελευταίο αντίο - «Αγάπησε βαθιά την Ελλάδα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



