Σε λευκό κλοιό η Φθιώτιδα - Πέφτει και άλλο η θερμοκρασία
Σε επιφυλακή η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε λευκό κλοιό θα τεθεί από το βράδυ της Τετάρτης η Φθιώτιδα. Όπως αναφέρει το LamiaReport.gr από τις 18:00 το απόγευμα χιονίζει στα ημιορεινά, ενώ οι χιονοπτώσεις θα επεκταθούν και χαμηλότερα.
Στο Δομοκό και στο «16» χιονίζει αρκετά χωρίς να δημιουργούνται προς το παρόν προβλήματα. Πέντε μηχανήματα της Περιφέρειας είναι σε επιφυλακή προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.
Από εκεί και κάτω γύρω από τη Λαμίας και στα 300 μέτρα υπάρχει επίσης χιονόπτωση. Από τον Καρανάσιο μέχρι τον Σκαμνό έχει γυρίσει επίσης σε χιόνι. Στη Ράχη Τυμφρηστού χιόνι συναντά κανείς πάνω από το «ξυλουργείο» πριν την κορυφή.
Χιονόπτωση σε όλη την ημιορεινή δυτική Λοκρίδα με πρόβλεψη για έντονη χιονόπτωση στο Μαρτίνο. Γενικότερα σύμφωνα και με την ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία τα φαινόμενα θα ενταθούν αργά τη νύχτα με την κακοκαιρία να υποχωρεί με το πρώτο φως της ημέρας. Η θερμοκρασία πάντως δε θα ξεπεράσει και την Πέμπτη τους 6ο στα πεδινά με τον υδράργυρο πολύ χαμηλότερα σε περιοχές με υψόμετρο πάνω από τα 500 μέτρα.
Πηγή: LamiaReport.gr
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Τι λένε από Μαξίμου
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



