Δεκάδες μαθητές στην Γκάνα μαθαίνουν ελληνικά και ακούνε με σεβασμό τον εθνικό μας ύμνο - Συγκινητικό βίντεο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα βίντεο με μαθητές του σχολείου St. School στην Γκάνα, οι οποίοι διδάσκονται την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό, να ακούν τον εθνικό μας ύμνο δημοσίευσε ο Νίκος Δένδιας.
Την ανάρτηση έκανε και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για τα εγκαίνια τριών νέων τμημάτων του σχολείου, το οποίο επισκέφτηκε τον περασμένο Νοέμβριο.
«Οι μαθητές στην Γκάνα μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα και πολιτισμό. Ικανοποιημένος και συγκινημένος από τα εγκαίνια 3 νέων τμημάτων στο St. Nicholas School, το οποίο είχα την ευκαιρία να επισκεφτώ τον περασμένο Νοέμβριο, και περήφανος που η Ελλάδα υποστηρίζει το σημαντικό έργο που γίνεται εκεί», αναφέρει ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας.
Ουρές στα νοσοκομεία για ένα χειρουργείο – Γιατί αυξήθηκαν και πάλι οι λίστες αναμονής
Θύελλα στις ΗΠΑ από τα αισχρά μηνύματα του Χάντερ Μπάιντεν για την Τζιλ: «Κ****λα εγωίστρια»
100 χρόνια ΠΑΟΚ: Ένας αιώνας ζωής, ένας αιώνας Περηφάνιας, Αντίστασης, Ονείρου και Κατακτήσεων
Επιχείρηση «γαλάζιας» συσπείρωσης: Οι ζυμώσεις, τα επόμενα ραντεβού και η προσπάθεια για αλλαγή ατζέντας
ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικές αξίες και η νέα πραγματικότητα της ακίνητης περιουσίας στην Ελλάδα
Το εικοσαήμερο φιάσκο με τον Λαζαρίδη, οι δημοσκοπήσεις που αποτύπωσαν την δυσαρέσκεια και η παρέμβαση της Ντόρας που «καθάρισε» την ιστορία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




