Συναγερμός στο Μοναστηράκι: Ψέκασε μέσα σε βαγόνι του ΜΕΤΡΟ με σπρέι πιπεριού
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν σε συρμό του ΜΕΤΡΟ που εκτελούσε δρομολόγιο από το Σύνταγμα στο Αιγάλεω.
Σύμφωνα με πληροφορίες δύο γυναίκες διαπληκτίστηκαν για μία θέση και μετά από έντονη λογομαχία η μία έβγαλε από τη τσάντα της ένα σπρέι και άρχισε να ψεκάζει την άλλη γυναίκα αλλά και άλλους επιβάτες του βαγονιού καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έπεσε θύμα επίθεσης και προσπάθησε να αμυνθεί.
Ακολούθησαν σκηνές πανικού με τους επιβάτες να προσπαθούν να βγουν από το βαγόνι και να απομακρυνθούν. «Είναι θαύμα πως βγήκαμε από εκεί», είπε στο ethnos.gr μία επιβάτης που είχε προορισμό τον Ελαιώνα αλλά κατέβηκε τρέχοντας και ήταν σε κατάσταση πανικού.
Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον συρμό και αναζητούν τη δράστιδα.
Ελεύθερος ο Δημήτρης Λιγνάδης με περιοριστικούς όρους παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς
Εμπρησμός στη Real News: Δύο οι δράστες - Ποιοι κρύβονται πίσω από την επίθεση
Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τα καθαρότερα νερά για κολύμβηση: Πού βρίσκεται η Ελλάδα
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



