Μύκονος: Διαρρήκτες έκλεψαν 70.000 ευρώ από Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διάρρηξη με λεία που υπερβαίνει τα 70.000 ευρώ και θύμα Τούρκο πρωταθλητή κολύμβησης σημειώθηκε στη Μύκονο. Ο αθλητής ο οποίος παραθέριζε στο νησί των Ανέμων κατήγγειλε πως του άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και ρούχα των οποίων η αξία ξεπερνά τα 70.000 ευρώ.
Σύμφωνα με τον ANT1 o Κεμάλ Γκιουρντάλ ήταν στο Νησί των Ανέμων με τον φίλο του τον Σερχάτ Σεν και διέμεναν σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών.
Οι διαρρήκτες αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα της κατοικίας το προηγούμενο Σάββατο (9/7) εισέβαλαν στα δωμάτια του πρωταθλητή και του φίλου του όταν έλειπαν και τους άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα αλλά και ρούχα.
Power Pass: Θα καλύψει και τους λογαριασμούς Ιουνίου - Οργή των πολιτών για τα μικρά ποσά
Διαβάστε ακόμη
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Νέα προβλήματα στην τηλεματική του ΟΑΣΑ - Ξανά στο σκοτάδι πολλές στάσεις
«Προσπαθήσαμε»: Φεύγει από τη Φουρνά η πολύτεκνη οικογένεια που είχε μετακομίσει για να ξαναδώσει ζωή στο χωριό
Άνοιξε η ψηφοφορία για το νέο ευρώ - Το διπλό ελληνικό ενδιαφέρον
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



