Υπόθεση Λιγνάδη: Ξανά στο πειθαρχικό του ΔΣΑ ο Αλέξης Κούγιας – Έρευνα για την ανάρτηση φωτογραφιών των μηνυτών του πελάτη του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Νέα ερευνά, συμπληρωματική αυτή τη φορά, ζήτησε ο επικεφαλής των Πειθαρχικών Συμβουλίων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνου σε βάρος του Αλέξη Κούγια.
Στο στόχαστρο η ανάρτηση φωτογραφιών των μηνυτών του Λιγνάδη
Αφορμή, οι προσωπικές φωτογραφίες των μηνυτών Δημήτρη Λιγνάδη που δημοσιοποίησε ο γνωστός δικηγόρος στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κάνοντας λόγο για «αδίστακτους, στρατευμένους επαγγελματίες ομοφυλόφιλους» που δήθεν παραπλάνησαν «επί 18 μήνες την ελληνική κοινωνία και τους αγνούς Έλληνες πολίτες – οικογενειάρχες».
Μάλιστα αύριο ο Αλέξης Κούγιας αναμένεται να καταθέσει στον πειθαρχικό εισηγητή Βασίλη Κατσάνη απολογητικό υπόμνημα για τη σημερινή ανάρτησή του στα social media, όπως και να προσκομίσει τις επίμαχες φωτογραφίες.
Επίσης, κλήθηκε να καταθέσει υπόμνημα και για την προηγούμενη προκαταρτική έρευνα που έχει διαταχθεί για την «υπόθεση Λιγνάδη», τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του δικηγόρου Γιάννη Βλάχου, δικηγόρου των μηνυτών.
Φυσικό αέριο: Η Κομισιόν βάζει κόφτη στην κατανάλωση από 1η Αυγούστου - Ολο το σχέδιο
Πατέρας και γιος πίσω από το μακελειό στο Σίδνεϊ - Στους 15 οι νεκροί, βρέθηκαν έξι όπλα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα: Το τετράδιο με τις ιδιόχειρες σημειώσεις και ο λογιστής
Ραγδαίες εξελίξεις στο Κίνημα Δημοκρατίας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αναστολής - Η ανακοίνωση Κασσελάκη
Little Foot: Το απολίθωμα ανθρωποειδούς που μπορεί να είναι ο νέος πρόγονος του ανθρώπου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



