Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος σε ηλικία 62 ετών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Έφυγε» στα 62 του χρόνια ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Όπως αναφέρει ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα «Τα Νέα» και στα κανάλια Νovasports.
Η ανάρτηση της ΑΕΚ έχει ως εξής: «Έφυγε χθες από τη ζωή ξαφνικά και αναπάντεχα σε ηλικία 62 ετών ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ακάλεστος. Ο εκλιπών είχε μεγάλη διαδρομή στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας και για πολλά χρόνια διετέλεσε ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην εφημερίδα “Τα Νέα” και στα κανάλια Νovasports. Όσοι τον γνώρισαν, θα τον θυμούνται πάντα για το ήθος του και την αφοσίωση του σε αυτό που έκανε. Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του».
- Πυρά Μητσοτάκη εναντίον αντιπολίτευσης στο υπουργικό: «Φτάνει με τους πυροσβέστες της ξαπλώστρας, έρχονται δύσκολες μέρες»
- Ακρίβεια στο ρεύμα: «Φρένο» στα πάγια - Τι θα προβλέπει η ρύθμιση που κατατίθεται σήμερα
- Προσωπικός γιατρός: Ανοίγει 1η Αυγούστου η πλατφόρμα εγγραφής για τους πολίτες - Ποιες περιοχές θα αργήσουν
- Αυτές είναι οι 12 παραλίες στην Αττική που απαγορεύεται το κολύμπι για λόγους υγείας
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος καταψήφισε νομοθεσία για την ισότητα στον γάμο και τρεις μέρες αργότερα πάντρεψε με άνδρα τον γιο του
Διαβάστε ακόμη
Μάχη στα συντρίμμια στην Κολομβία: Ο μαύρος απολογισμός και τα μικρά θαύματα σε μια μεγάλη τραγωδία
Από την αποτροπή στην επίθεση το Ιράν; Οι νέοι διορισμοί του Χαμενεΐ και το μήνυμα προς τις ΗΠΑ
Επικός Τεντόγλου! Ξέχασε το χρυσό μετάλλιο και είπε on air: «Το παράτησα εκεί, έκανα μαλ...»
Ξεχάστε το Google Maps: Ο καλλιτέχνης που περπατά τις πόλεις και τις μετατρέπει σε μοναδικούς χάρτες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




