Σχεδόν 35 χρόνια φυλακή χρωστούσε διακινητής ναρκωτικών στο ΑΠΘ
Ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξάρθρωσε η αστυνομία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Φυγόποινος, καταδικασμένος τέσσερις φορές και με συνολική ποινή φυλάκισης 34 ετών και έξι μηνών, ήταν ο 32χρονος αραβικής καταγωγής, ένα από τα πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά σε χώρους του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε περιοχές γύρω από αυτό, την οποία εξάρθρωσε την περασμένη Τετάρτη η αστυνομία.
Οι καταδίκες ήταν για απόπειρα ληστείας και για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά είχε διαταχθεί η σύλληψη και απέλασή του.
Παράλληλα, άλλο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, 28χρονος επίσης Αραβικής καταγωγής, είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, αφού σε βάρος του είχαν σχηματιστεί δικογραφίες για κλοπές σε Θεσσαλονίκη και Πρέβεζα.
Η αρχή του τέλους για τον Τραμπ: Όταν η λαϊκή δυσαρέσκεια γίνεται κύμα ανατροπής
Halloween στο Γκάζι: «Τα πόδια τους έχουν σημάδια από μαστίγια» - Σοκαριστικές καταγγελίες για το βίαιο πάρτι
ΥΠΕΘΑ: Αυτή είναι η νέα όψη του Πενταγώνου - 250 εκατ. ευρώ από τους εφοπλιστές για τον Στόλο ζητά ο Δένδιας
Σπουδαία ανακάλυψη: Βρέθηκαν ερυθρά αιμοσφαίρια 115 εκατ. ετών σε απολίθωμα δεινοσαύρου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



