Κορώνη: Λιποθύμησε οδηγός σχολικού – Ένας μαθητής έσωσε ζωές
Παραλίγο τραγωδία στη Μεσσηνία με λεωφορείο το οποίο μετέφερε μαθητές. Ο οδηγός κατέρρευσε και έπεσε πάνω στο τιμόνι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την περασμένη Δευτέρα (11/02) οδηγός λεωφορείου κατέρρευσε πάνω στο τιμόνι και την κατάσταση έσωσε ένας μαθητής που επέβαινε στο λεωφορείο.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αιφνίδιο πρόβλημα υγείας έκανε τον 52χρονο οδηγό να χάσει τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε.
Ο οδηγός, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει και να σταματήσει το λεωφορείο, έπεσε στο τιμόνι και ευτυχώς ένας μαθητής Γυμνασίου που βρισκόταν στις μπροστινές θέσεις αντέδρασε αστραπιαία και πάτησε το φρένο του οχήματος.
Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Χαρακοπιό – Χρυσοκελλαριά και πιο συγκεκριμένα το δρομολόγιο επιστροφής των μαθητών από το σχολείο τους.
Ο οδηγός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ οι μαθητές -ασφαλείς- επέστρεψαν στο σπίτι τους.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της
Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους
Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες
Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



