Νεκροί ηλικιωμένοι στην Κυψέλη: Νέες λεπτομέρειες για το θρίλερ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συνεχίζεται το θρίλερ με τους δύο ηλικιωμένους που εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους στην Κυψέλη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ζευγάρι σε προχωρημένη σήψη.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ κλήθηκαν στο σημείο έπειτα από κλήση γειτόνων του ζευγαριού που θορυβήθηκαν από την έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία.
Τα θύματα εντοπίστηκαν σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού, ενώ από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει πως δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Πριν κάποιες μέρες, σύμφωνα με τους περίοικους αναζήτησε τους ηλικιωμένους ένα συγγενικό τους πρόσωπο.
Στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής για να διερευνήσει τα αίτια του θανάτου. Όπως προκύπτει από τα πρώτα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι θάνατοι ήταν αιφνίδιοι.
- Κωνσταντινούπολη: Η ιστορία του ελληνικού νοσοκομείου «Βαλουκλή» - Κάηκε η οροφή του ιστορικού κτιρίου
- Σταϊκούρας: Νέα μέτρα στήριξης από Σεπτέμβριο - Κατάθεση συμπληρωματικού προϋπολογισμού
- ΟΑΣΘ: Καρατομήθηκε ο Σκόδρας - Τα συσσωρευμένα προβλήματα στα ΜΜΜ της Θεσσαλονίκης και η επεισοδιακή θητεία
- Σοκαριστικά στοιχεία της ΕΕ για τις φωτιές στην Ευρώπη: Φέτος κάηκε έκταση υπερδιπλάσια του Λουξεμβούργου!
Διαβάστε ακόμη
Γιάννης Παπαμιχαήλ: Βρέθηκε στο σημείο όπου γυρίστηκαν οι «Διπλοπενιές» – Η φωτογραφία 60 χρόνια μετά
Δυστύχημα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: Βίντεο-σοκ από τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης - «Κανείς δε φορούσε κράνος»
Νεκρά 43 αγόρια για να «γίνουν άνδρες»: Το βάρβαρο έθιμο στη Νότια Αφρική που προκαλεί φρίκη
Ασπίδα του Αχιλλέα: Το εντυπωσιακό βίντεο για το νέο αμυντικό σύστημα και το μήνυμα Δένδια στην ΕΕ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



