Μαχαίρωσαν 25χρονο έξω από μαγαζί στην Κουρούτα - Πληροφορίες πως καυγάδιζε με τη σύντροφό του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα 25χρονος άνδρας τραυματίστηκε έπειτα από επίθεση με μαχαίρι κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε πάρκινγκ καταστήματος στην Κουρούτα Ηλείας.
Όλα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», φαίνεται να ξεκίνησαν όταν το θύμα, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με την κοπέλα του. Όταν δυο νεαρά άτομα ζήτησαν τον λόγο από τον 25χρονο, ξέσπασε έντονος καβγάς.
Οι δύο νεαροί βλέποντας πως δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τον 25χρονο, μπήκαν μέσα στο μαγαζί και ειδοποίησαν ακόμα δύο άτομα από την παρέα τους.
Η συμπλοκή συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια αυτής ένα από τα τέσσερα νεαρά άτομα έβγαλε μαχαίρι καταφέρνοντας δύο χτυπήματα στον 25χρονο, ο οποίος διακομίστηκε αρχικά στη Νοσηλευτική Μονάδα Αμαλιάδας και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου του Πύργου, όπου και νοσηλεύεται.
Ο νεαρός χτυπήθηκε στο θώρακα και στην κοιλιά, με το μαχαίρι να περνά ξυστά από τη σπλήνα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το ένα από τα δύο τραύματα είναι αρκετά βαθύ.
- «Εσύ με παρακολουθούσες»: Τι σημαίνει η προσωπική αναφορά Ανδρουλάκη στον Πρωθυπουργό - Ανεβάζει τους τόνους και ο ΣΥΡΙΖΑ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας από την Πέμπτη μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο
- Ρόμπιν Ουΐλιαμς: Η αυτοκτονία του κωμικού ηθοποιού που έκανε τον κόσμο να δακρύσει – Οι τελευταίες δραματικές ώρες του
- Φρένο στις μεταβιβάσεις ΙΧ για απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας - «Σαφάρι» και για ανασφάλιστα οχήματα
«Ναι» σε συνάντηση με Μητσοτάκη χωρίς τρακτέρ είπαν οι αγρότες στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά - Τι λένε από Μαξίμου
Παραιτήθηκε ο διοικητής της ΥΠΑ μετά το μπλακ άουτ στο FIR - Ποιος αναλαμβάνει
Ο Τραμπ επιμένει: «Η Γροιλανδία είναι ζωτικής σημασίας για τον Χρυσό Θόλο των ΗΠΑ - Οτιδήποτε άλλο δεν το δεχόμαστε»
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



