Απίστευτο περιστατικό στην Κω: Συνελήφθη για βιασμό και προσπάθησε να δωροδοκήσει αστυνομικούς για να φύγει!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η θρασύτητα ενός 25χρονου στην Κω δεν έχει όρια καθώς όταν συνελήφθη έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του για βιασμό ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να φύγει...με το όποιο αντίτιμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, rodiaki.gr, όλα άρχισαν όταν μία 17χρονη Γερμανίδα εμφανίστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κω και κατήγγειλε ότι βιάστηκε από τον 25χρονο.
Η ίδια είπε ότι γνωρίστηκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και στη συνέχεια, κατέληξαν σε παραλία του νησιού.
Η καταγγελία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 25χρονου, ο οποίος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται. Φέρεται δε, να ισχυρίστηκε ότι έγιναν ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ τους αλλά με τη συγκατάθεσή της.
Ο 25χρονος μάλιστα ζήτησε από τους αστυνομικούς να «κλείσουν» την υπόθεση, να τον αφήσουν να φύγει και εκείνος θα τους κεράσει καφέ ή θα τους έδινε ότι του ζητούσαν.
- Στο μικροσκόπιο η επίθεση κατά του Ρούσντι: Καταγγελίες για τον χώρο και τα μέτρα που ίσως δεν έλαβε - Γιατί τον «κυνηγούν» τόσα χρόνια;
- Κεραυνοί από Der Spiegel για Ερντογάν: Συμπεριφέρεται σα διπλός πράκτορας – Το παρακάνει
- Εξοργιστικό: Ομαδικός ξυλοδαρμός παγκόσμιου πρωταθλητή του ακοντισμού – Τον πέταξαν από το πλοίο!
- Η Google θα σταματήσει να απαντάει σε ανόητες ερωτήσεις και έχει καλό λόγο γι αυτό
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




