Κρήτη: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς - Ένταλμα σύλληψης για τον οδηγό
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Εντολή στις αρχές να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες της επίθεσης κατά γερμανών τουριστών στην Κρήτη, έχει δώσει ο υπουργός προστασίας του πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος. Για τους δράστες έχει έχει σχηματιστεί ήδη δικογραφία. Και ο υπουργός τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, επικοινώνησε τηλεφωνικά, τόσο με τη γερμανίδα πρόξενο, όσο και με την οικογένεια των γερμανών.
Έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες - Σεσημασμένος ο ένας
Η οικογένεια διαμαρτύρεται ότι οι αστυνομικοί στην Κρήτη δεν ανταποκρίθηκαν άμεσα, ενώ ήταν τόσο σοβαρή η επίθεση που δέχτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, αυτό που μένει τώρα είναι η σύλληψη των δραστών, καθώς η ταυτοποίησή τους έχει γίνει. Πρόκειται για έναν 38χρονο και έναν 36χρονο που είναι κάτοικοι της Κρήτης.
Οδηγός και ιδιοκτήτης του φορτηγού που έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο των γερμανών ήταν ο 38χρονος, ενώ ο 36χρονος συνοδηγός είναι σεσημασμένος για υπόθεση ναρκωτικών και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς είχε συλληφθεί για φυτεία χασίς. Η δικογραφία, όχι μόνο έχει σχηματιστεί σε βάρος τους, αλλά έχει εκδοθεί και το πρώτο ένταλμα σύλληψης, για τον οδηγό του φορτηγού. Η κατηγορία είναι αυτή της πρόκλησης βαριάς σκοπούμενης βλάβης. Υπάρχει, μάλιστα, και μία επικοινωνία με τους δικηγόρους τους, η οποία, ωστόσο, δε φαίνεται να φέρει κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής και οι αστυνομικοί οργανώνουν με την ΕΚΑΜ την επόμενη κίνησή τους που θα είναι η σύλληψη των κατηγορούμενων.
- Υπόθεση παρακολουθήσεων: Την Παρασκευή η προ ημερησίας για τις υποκλοπές - Τη Δευτέρα το αίτημα για εξεταστική
- Mytilineos: Εξαγοράζει την WATT+VOLT με τίμημα 36 εκατ.€ - Νέα δεδομένα στην αγορά ενέργειας
- Έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τρίτη για τον Έβρο - Προεδρεύει ο Μητσοτάκης
- Δολοφονία Ντούγκιν: Γυναίκα από την Ουκρανία βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία λέει η Μόσχα
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Kακοκαιρία Byron: «Κοκκίνησε» το Καστελόριζο από τα λασπόνερα - Αίτημα για κήρυξη κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Δώρο Χριστουγέννων: Πότε θα πληρωθεί, σε ποιους και πώς να το υπολογίσετε
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



