Bόλος: Του ζήτησαν να μαζέψει τα πόδια του για να περάσουν και εκτόξευσε απειλές και... τούβλο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα… ιδιαίτερο περιστατικό διαδραματίστηκε στον Βόλο, όπου ένας 58χρονος φέρεται να πέταξε… κυβόλιθο (τσιμεντένιο υλικό επίστρωσης πεζοδρομίων και δαπέδων) σε 71χρονο, επειδή του ζήτησε να μαζέψει τα πόδια του.
Ο 58χρονος καθόταν την Τρίτη σε είσοδο πολυκατοικίας, έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, σύμφωνα με το magnesianews.gr. Ένας 71χρονος και ένας 67χρονος που περνούσαν από το σημείο του ζήτησαν να τα μαζέψει, με τον 58χρονο να αντιδρά στη σύστασή τους με βρισιές και απειλές.
Στη συνέχεια ο 58χρονος, όταν ο 71χρονος κάλεσε την αστυνομία, κατευθύνθηκε πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο, πήρε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και τον εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.
Ο τραυματίας πήγε μόνος στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών. Ο 58χρονος συνελήφθη το μεσημέρι. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Α.Τ. Βόλου.
- Λάδι στη φωτιά της έντασης ρίχνει η Άγκυρα: Εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, μπαράζ παραβιάσεων και fake news
- Τραγωδία στην Κόρινθο: Απολογείται ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε - Τρία τα αναπάντητα ερωτήματα
- Καθηγητής ΑΠΘ: Υποσχόμενη εξέλιξη το φυσικό αέριο στην ΑΟΖ της Κύπρου - Ο στόχος τώρα, τι αλλάζει για τον EastMed
- Ομόλογα: Σχέδιο για νέα έξοδο στις αγορές το Σεπτέμβριο, ενώ ανεβαίνουν οι αποδόσεις
Ώρα μηδέν για τους αγρότες: Οι κρίσιμες αποφάσεις το Σάββατο στη Νίκαια και τα μηνύματα σε Μητσοτάκη
Γονίδιο καρκίνου: Πέθανε παιδί στην Ελλάδα που είχε γεννηθεί από το σπέρμα του Δανού δότη - Νοσεί και το αδελφάκι του
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ο νόμος είναι νόμος» - Το πρώτο σχόλιο μετά το αλκοτέστ και το πρόστιμο
Πώς το DNA των πολικών αρκούδων μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στις προκλήσεις της κλιματικής αλλαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



