Στους 44 οι θάνατοι από τον ιό του Δυτικού Νείλου
Όλα τα θύματα είναι άνω των 63 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σταθερός παραμένει ο αριθμός των κρουσμάτων -σύμφωνα με τα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ, αφού μειώνεται όσο περνά ο καιρός αισθητά η κυκλοφορία των κουνουπιών που μεταφέρουν τον ιό.
Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, τα κρούσματα παραμένουν στα 312. Την τελευταία εβδομάδα όμως, σημειώθηκε ακόμη ένας θάνατος. Έτσι, συνολικά, έχουν καταγραφεί 44 θάνατοι ασθενών με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου με τα θύματα να είναι όλα άνω των 63 χρόνων.
Σήμερα, νοσηλεύονται σε νοσοκομεία εννέα άνθρωποι με επιπλοκές από τη λοίμωξη, σε σχέση με τους δώδεκα που νοσηλεύονταν την προηγούμενη εβδομάδα. Από αυτούς τους εννέα ασθενείς που μολύνθηκαν και νοσούν από τον ιό, οι πέντε νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Διαβάστε ακόμη
Αδιέξοδο δίχως τέλος: Ο Τραμπ απορρίπτει κατηγορηματικά την πρόταση του Ιράν - «Είναι απαράδεκτη»
Με ειδική κάψουλα ο επαναπατρισμός του Έλληνα του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αλαλούμ από Γεωργιάδη
Γκολ ο Ζοάο Μάριο στο 93 και η ΑΕΚ πρωταθλήτρια Ελλάδας για το 2026!
Ισόβια σε γυναίκα που προσέλαβε εκτελεστή να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της λόγω διαμάχης για την επιμέλεια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



