Kρήτη: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Ολλανδούς τουρίστες στην Χερσόνησο - Σοκαριστικό βίντεο
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σκηνές άγριας βίας εκτυλίχθηκαν στην Χερσόνησο τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν έξι τουρίστες ενεπλάκησαν σε καυγά στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το neakriti.gr, ο καυγάς ξεκίνησε μεταξύ των τεσσάρων, υπό άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, τριών ατόμων 19 ετών και ενός 18χρονου, με καταγωγή από την Ολλανδία. Δύο επίσης Ολλανδοί, ένας 19χρονος και ένας 27χρονος, είδαν το περιστατικό και πήγαν να τους χωρίσουν, με αποτέλεσμα τα τέσσερα άτομα να χτυπήσουν και εκείνους.
Ο 27χρονος μετά την συμπλοκή μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο ΠΑΓΝΗ, με ελαφρά τραύματα στο πόδι. Μετά από έρευνες η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε την παρέα των τεσσάρων Ολλανδών.
Ακολουθεί βίντεο ντοκουμέντο δείχνει με την βίαιη συμπλοκή μεταξύ Ολλανδών τουριστών. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
- Έγκλημα στην Αίγινα: Αυτός είναι ο δράστης που έκαψε ζωντανούς θεία και ανιψιό - Συνελήφθη 7 χρόνια μετά στη Μάλτα
- Εξοικονόμηση ενέργειας: «Κλείδωσαν» 3 νέα προγράμματα - Τι θα επιδοτηθεί
- Δημοσκόπηση GPO μετά την υπόθεση παρακολουθήσεων: Στο 6,3% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, πλήττεται η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση
- Βικτόρια Χίσλοπ στο ethnos.gr: «Στο "Μια νύχτα του Αυγούστου" περιγράφεται μία σκληρή ιστορία, μια γυναικοκτονία»
«Θύελλα» για το νομοσχέδιο ΥΠΕΝ: Οι fast track εργολαβίες για τη λειψυδρία, η εκτροπή του Αχελώου και το real estate σε 6.500 χωριά
Η αντεπίθεση Μητσοτάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, η «νάρκη» Καρυστιανού και οι μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ
Τα Κέντρα Υγείας στην Αττική μετατρέπονται σε «κέντρα συνταγογράφησης» λόγω υποστελέχωσης: Οι 5 μονάδες που «βουλιάζουν»
Ο σχεδιασμός του Μαξίμου μέχρι τις κάλπες: Τι είπε ο Μητσοτάκης για τον χρόνο των εκλογών και το διακύβευμα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




