Αγωνία για 22χρονο με όγκο στο Ηράκλειο: Αναφορές ότι μένει εκτός χειρουργείου λόγω ΑΜΚΑ - Οι σοβαρές καταγγελίες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Δύσκολες ώρες φέρεται να βιώνει ένας 22χρονος με όγκο στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση επειδή... δεν έχει ΑΜΚΑ.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλλουν άνθρωποι κοντά στο περιβάλλον του 22χρονου, ο νεαρός δεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης όγκου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ. Ο άνδρας, αλλοδαπής καταγωγής, παρότι διαμένει στη χώρα τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του, δεν έχει ακόμα εξασφαλίσει ΑΜΚΑ και, σύμφωνα με την υφιστάμενη νομοθεσία για να χειρουργηθεί πρέπει να διαθέτει.
Οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου φαίνεται πως έχουν αποφασίσει, αν και η κατάσταση της υγείας του νεαρού κρίνεται σοβαρή, να μην προχωρήσουν σε επέμβαση, δεδομένου ότι η πράξη τους αυτόματα θα ήταν παράνομη, σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.
Άτομα στο περιβάλλον του 22χρονου τρέχουν τις διαδικασίες προκειμένου, μέσω της υπηρεσίας ασύλου, να εκδώσουν ΑΜΚΑ στον νεαρό, ώστε να αφαιρεθεί ο όγκος, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει το μέγεθος ενός καρπουζιού βάρους περίπου πέντε κιλών και τις τελευταίες ημέρες καλείται να διαχειριστεί αφόρητους πόνους, πυρετό και δυσοσμία από τα υγρά που εκκρίνει ο ολοένα αυξανόμενος όγκος, όπως γράφει το ίδιο μέσο.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν, αναμένεται να μεταβούν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, στην ύστατη προσπάθειά τους αυτή τη φορά για να βρεθεί λύση και να χειρουργηθεί ο νεαρός.
- Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος σε ηλικία 87 ετών
- Τουρκικά ΜΜΕ κατηγορούν την Ελλάδα για 6 νεκρούς μετανάστες στο Αιγαίο
- ΗΣΑΠ: Τυφλή επίθεση με γυναίκα τραυματία - Άγνωστος πέταξε πέτρα από τον δρόμο
- Φυσικό αέριο: Απομακρύνεται το πλαφόν από το τραπέζι - Σε άνοδο οι τιμές
O στρατηγός ήταν σχιζοφρενής, εμμονικός, πλησίαζε τα 75 όταν τον αντάμωσε η δόξα – Εκείνος που άλλαξε την πορεία της Ιστορίας!
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στο ethnos.gr: «Κάθε πόλεμος είναι ένας εμφύλιος, όλοι είμαστε αδέλφια»
Στον εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης του beach bar για τον θάνατο του 4χρονου στην Πάρο - Στο «μικροσκόπιο» ο ρόλος του ναυαγοσώστη
Τουρνάς: Πάνω από 400 πυρκαγιές σε 10 ημέρες - «Το 90% των πυρκαγιών οφείλεται σε αμέλεια»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



