Θεσσαλονίκη: Ένταση στο ΑΠΘ με ρίψη αντικειμένων και χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Επεισόδια σημειώθηκαν στο ΑΠΘ, μεταξύ φοιτητών και αστυνομικών, με αφορμή την παρουσία της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας στους χώρους του Πανεπιστημίου.
Σύμφωνα πληροφορίες, από την πλευρά των φοιτητών εκτοξεύτηκαν αντικείμενα προς την ομάδα της ΟΠΠΙ όπως αυγά, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών. Εν συνεχεία ξεκίνησε κυνηγητό ανάμεσα στις δυνάμεις της Αστυνομίας και στους φοιτητές, ενώ σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 προσαγωγές.
Στο παρακάτω βίντεο που δημοσίευσε το theopinion, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ φαίνεται να προχωρούν σε εκτεταμένη χρήση βίας και χημικών κατά των συγκεντρωμένων φοιτητών.
Αυτή τη στιγμή, περίπου 40 φοιτητές έχουν συγκεντρωθεί κοντά στο Μαθηματικό και εξακολουθούν να φωνάζουν συνθήματα.
Νέα αποκάλυψη γα την υπόθεση κατασκοπείας: Γυναίκα πίσω από τον «άνθρωπο-σκιά» στο δίκτυο κατασκόπων
Μεγάλη φωτιά τώρα στον Βόλο: Αναφορές για εκρήξεις
Ατύχημα στην Ιταλία για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε στο ΚΑΤ και στα δυο της χέρια
ΕΥΔΑΠ για το πρόβλημα με το νερό στην Αίγινα: Δεν εμπίπτει στην ευθύνη της εταιρείας αλλά θα συνδράμουμε στη λύση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



