Απίστευτη περιπέτεια για 26χρονο στην Πιερία: Βυθίστηκε το σκάφος του και κολύμπησε μέχρι τη στεριά
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να κολυμπήσει έως τη στεριά αναγκάστηκε 26χρονος στην περιοχή της Λεπτοκαρυάς στην Πιερία, όταν το σκάφος, στο οποίο επέβαινε βυθίστηκε.
Συγκεκριμένα, ο 26χρονος και είχε επιβιβαστεί σε μικρό σκάφος που βρισκόταν αγκυροβολημένο περίπου 300-400 μέτρα από την ακτή, το οποίο όμως στη συνέχεια βυθίστηκε.
Το μεσημέρι το λιμενικό ειδοποιήθηκε για λουόμενο σε δυσχερή θέση και στην περιοχή μετέβη ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος για να τον βοηθήσει. Ο νεαρός που βρέθηκε στη θάλασσα έφτασε κολυμπώντας ως την ακτή και δήλωσε ότι είναι καλά στην υγεία του κι ότι δεν επιθυμεί τη μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη.
Από το τέταρτο Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση για το περιστατικό, δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ούτε προκλήθηκε κίνδυνος για τη ναυσιπλοΐα, όπως αναφέρει το voria.
- Έρχεται πλαφόν στο κέρδος για ξύλα και πέλετ - «Δεν είναι λογικό να βλέπουμε τόσο μεγάλες αυξήσεις»
- Επίδομα φυσικού αερίου: Στόχος η κάλυψη του 50% της αύξησης και η μείωση της κατανάλωσης
- Βασίλισσα Ελισάβετ: «Φρούριο» το Λονδίνο για την κηδεία της μονάρχη - Το ευχαριστώ του Καρόλου και το αυστηρό πρωτόκολλο - Εικόνες από τη μεγαλοπρεπή τελετή
- Έρωτας Φυγάς: Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τη νέα παραγωγή υψηλών προδιαγραφών του OPEN λίγο πριν από την πρεμιέρα
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



