Ανείπωτη τραγωδία στην Ημαθία: Έχασαν δεύτερο παιδί με τον ίδιο τρόπο μετά από 15 χρόνια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ανείπωτη τραγωδία για οικογένεια στην Ημαθία, η οποία είδε το δεύτερο παιδί της να χάνεται το δεύτερο παιδί της με παρόμοιο τρόπο μετά από 15 χρόνια. Στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/9) το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Δημοσθένης κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.
Ο άτυχος νέος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes η οικογένεια του άτυχου Δημοσθένη, πριν από 15 χρόνια έχασε κι άλλο παιδί και μάλιστα από τροχαίο δυστύχημα. Μετά από το θλιβερό γεγονός η οικογένεια προχώρησε στην υιοθεσία του 5χρονου τότε Δημοσθένη.
Η τοπική κοινωνία του Νεοκάστρου Ημαθίας, όπου ζούσε και εργαζόταν ο 21χρονος έχει βυθιστεί στο πένθος, για την τραγωδία που χτύπησέ ξανά την οικογένεια.
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



