Αγωνία για 48χρονη που αγνοείται στην Ευρυτανία: Βρέθηκαν το κινητό και το όχημά της - Τι εξετάζουν οι Αρχές
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει σε πυροσβεστική και αστυνομία από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης για την εξαφάνιση 48χρονης γυναίκας που βρισκόταν στην περιοχή της δυτικής Ευρυτανίας με τον σύζυγό της.
Τα ίχνη της 48χρονης χάθηκαν στη γέφυρα της Τατάρνας, όπου βρέθηκε από την αστυνομία το αυτοκίνητό της και μέσα σε αυτό το κινητό της τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr.
Οι Αρχές εξετάζουν την περίπτωση να καυγάδισε με τον άνδρα της και φοβούνται μήπως θέλησε να κάνει κακό στον εαυτό της.
Στις έρευνες συμμετέχει η ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ με έξι άτομα και διασωστική λέμβο και επικεφαλής τον Διοικητή Χρήστο Πλουμάκη και ακόμη έξι πυροσβέστες με τρία οχήματα από τις διπλανές υπηρεσίες, στελέχη του Ορειβατικού Συλλόγου Αγράφων και του Ελληνικού Διασωστικού Σώματος και της αστυνομίας.
- Δημοσκόπηση Open: Πρώτη με μεγάλη διαφορά η Νέα Δημοκρατία - Τι λένε οι πολίτες για ακρίβεια, υποκλοπές και ποια κυβέρνηση συνεργασίας προτιμούν
- Εξεταστική: Αποχώρησε όλη η αντιπολίτευση από τη συνεδρίαση - «Άλλο ένα επεισόδιο του σκανδάλου της συγκάλυψης»
- «Ξαναζωντάνεψε» το Δάσος της Δαδιάς: Πρώτη πεζοπορία μετά τη φωτιά - Αγώνας δρόμου για τα έργα αποκατάστασης και κίνδυνος διάβρωσης
- Κομισιόν: Εξετάζει την επιβολή πλαφόν στο πετρέλαιο και νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας
28η Οκτωβρίου: O Μεταξάς είπε «ναι» και ο Κόσμος ολόκληρος χλόμιασε – Τι θα γινόταν αν οι Ιταλοί καταλάμβαναν την Ελλάδα αμαχητί;
Θανάσης Κοντογεώργης στο ethnos.gr: Παράνομο, άκυρο και ανυπόστατo το τουρκολιβυκό μνημόνιο
Η ώρα της απολογίας του Λιόλιου για τα στημένα στο μπάσκετ - Οι μαρτυρίες που τον «καίνε»
Το διπλωματικό πόκερ για την ΑΟΖ: Η πρόταση Γκιουλέρ στο Κάιρο και τα ισχυρά όπλα της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




