Θετικός στον κορονοϊό ο μητροπολίτης Άνθιμος
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως νοσηλεύεται ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο οποίος, στα πλαίσια τακτικού προληπτικού ελέγχου υποβλήθηκε σε rapid test και βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης αναφέρει ότι η εισαγωγή στο νοσοκομείο έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους και προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
«Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική και δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Κρίνεται όμως σκόπιμη η παραμονή του στο Νοσοκομείο προς το παρόν, προκειμένου να έχει την καλύτερη ιατρική παρακολούθηση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
- Πολυτεχνειούπολη: Απίστευτα στοιχεία για τη δράση της σκληρής συμμορίας - Έσπαγαν πόρτες, έκλεβαν φοιτητές, είχαν καλοστημένο σχέδιο
- Revenge porn στην Πάτρα - «Έχει χάσει βάρος, δεν τρώει, κλαίει συνέχεια» - Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας θύματος
- Επίδομα μητρότητας: Επεκτείνεται στους 9 μήνες στον ιδιωτικό τομέα
- TIME 100 Next: Η Lily Collins από το Emily in Paris στη λίστα με τις πιο «ανερχόμενες προσωπικότητες» του 2022
Διαβάστε ακόμη
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



