Κρήτη: 12χρονος καταγγέλλει κακοποίηση από συγγενείς του - Έφυγε από το σχολείο του και πήγε να ζητήσει βοήθεια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκλονίζει και συγκινεί η ιστορία ενός 12χρονου αγοριού, που φέρεται να κακοποιείται από συγγενείς του, στην Κρήτη. Το παιδάκι κατήγγειλε ότι δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά από δύο συγγενικά του πρόσωπα.
Ειδικότερα, ο 12χρονος έφυγε από το σχολείο του και μετέβη μόνος του στην πρόεδρο του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου, Μαίρη Παχιαδάκη, όπου υποστήριξε πως δέχεται κακοποιητική συμπεριφορά από δύο συγγενικά του πρόσωπα και της περιέγραψε το μαρτύριο που -όπως ισχυρίζεται- ζει, ζητώντας της βοήθεια.
Ο μικρός είχε μάθει από έναν συμμαθητή του ότι αυτές τις μέρες λειτουργεί το παζάρι του συνδέσμου στο κέντρο του Ηρακλείου και έτσι, αναζήτησε την κα Παχιαδάκη ζητώντας βοήθεια.
Η υπόθεση διερευνάται και έχει πάρει τον δρόμο της Εισαγγελίας, ενώ εφόσον επιβεβαιωθούν τα στοιχεία θα αναλάβουν δράση κοινωνικοί λειτουργοί και ψυχολόγοι, σύμφωνα με το neakriti.gr.
- Εξελίξεις: Επί τάπητος προσωρινό πλαφόν στις τιμές φυσικού αερίου – Τι αναφέρει η επιστολή φον ντερ Λάιεν
- Πολεμοχαρείς δηλώσεις Ακάρ: Δεν θα κάνουμε χιλιοστό πίσω αναφορικά με την Ελλάδα – Έχουν σαφείς οδηγίες οι Ένοπλες Δυνάμεις
- Βίντεο-ντοκουμέντο με την τουρκική ακτοφυλακή να προωθεί βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα - Η
- Αυτός είναι ο νέος... αντίπαλος του Αντετοκούνμπο - 70χρονος Έλληνας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη σκοράρει από παντού!
Ποιοι αγοράζουν τελικά τα ακίνητα στην Ελλάδα;
Η τελευταία μπλόφα του Τζέιμς Δαλαμάγκα πριν από τη σύλληψη - Πώς τον έπιασαν μετά από τρεις δεκαετίες
Το οριστικό deal Σαλμά με τη Χαριλάου Τρικούπη, η αποκάλυψη Πολάκη για το τηλεφώνημα Τσίπρα και ο φόβος της κυβέρνησης για διπλό εγκλωβισμό
Στο «κόκκινο» ξανά η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ βομβάρδισε ως απάντηση το Ιράν: Εκρήξεις σε Τεχεράνη, Ταμπρίζ και Ισφαχάν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




