ΠΟΕ-ΟΤΑ: Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών (pics)
Την ίδια ώρα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκεντρώνονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη με απορριμματοφόρα με σκοπό να περικυκλώσουν το υπουργείο Οικονομικών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στην καθαριότητα των δήμων συμμετέχοντας στην 24ωρη πανελλαδική που έχει κηρύξει για σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Οι δημοτικοί υπάλληλοι αντιδρούν στην εφαρμογή του ν. 4512/2018 με τον οποίο στην ουσία διακόπτεται η καταβολή του επιδόματος Βαρέων και Ανθυγιεινών από 1η Μάρτη ενώ παράλληλα ζητούν βασικό μισθό 751 ευρώ για μόνιμους και συμβασιούχους.


Οι συμβασιούχοι, απαιτούν ακόμη την ανανέωση των συμβάσεων τούς καθώς και τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η ανεργία τους μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ.


Την ίδια ώρα μέλη της ΠΟΕ-ΟΤΑ συγκεντρώνονται στην πλατεία Κολοκοτρώνη με απορριμματοφόρα με σκοπό να περικυκλώσουν το υπουργείο Οικονομικών.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Χρυσοχοΐδης: Υπάρχουν ύποπτοι για σχέσεις με το Ιράν - Δυνητικοί κίνδυνοι τρομοκρατίας
Αποκάλυψη NYT: Οι ΗΠΑ πίσω από το χτύπημα στο δημοτικό σχολείο στο Ιράν - Είχαν στοχεύσει ναυτική βάση
Αραβικά ΜΜΕ: Εκτέλεσαν τον στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης ως κατάσκοπο της Μοσάντ
Στην Αθήνα ο Μπραντ Πιτ για γυρίσματα - Σκηνικό κινηματογραφικής παραγωγής στην πλατεία Κοτζιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



