Σε εξέλιξη επιχειρήσεις απεγκλωβισμού σε Πάρνηθα και Κεφαλονιά
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής επειχειρούσαν υπό αντίξοες συνθήκες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη βρισκόταν επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τεσσάρων ατόμων που είχαν «κολλήσει» με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους σε σημείο λίγο πριν από το καταφύγιο Φλαμπούρι, στην Πάρνηθα.
Οι επιβάτες των αυτοκινήτων ειδοποίησαν περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου την Πυροσβεστική Υπηρεσία, άνδρες της οποίας κατευθύνθηκαν στο σημείο.
Σε ανάλογη επιχείρηση είχε προχωρήσει η Πυρισβεστική και στο όρος Αίνος της Κεφαλονιάς, το οποίο βρισκόταν από το πρωί της ίδιας ημέρας σε λευκό κλοιό.
Ο απεγκλωβισμός δυο ατόμων που βρίσκονταν με το αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Ελευθερίου στον Αίνο βρισκόταν σε εξέλιξη.
Τα δύο άτομα είχαν εγκλωβιστεί εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Τουρκικό ΥΠΕΞ κατά Ελλάδας για τη Μικρασιατική Καταστροφή: «Προχώρησε σε μαζικές σφαγές και καταστροφές»
«Φωτιές» ανάβει η συζήτηση για το επίδομα ανεργίας: Οι διαφορετικές απόψεις στο «γαλάζιο» εσωτερικό και τα πυρά της αντιπολίτευσης
Μαζωνάκης: Alert για πιθανή θρόμβωση στα πρώτα 10 λεπτά της πλασμαφαίρεσης - Το διαγραμμένο βίντεο της γιατρού και οι καταγγελίες για την αδρεναλίνη
Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό: Δυσχέρεια στην κυκλοφορία - Εικόνες από το σημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



