Εύβοια: 60χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή - Ερευνάται η αιτία θανάτου
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Εύβοια, μετά τον εντοπισμό νεκρού άνδρα μέσα σε δεξαμενή νερού στο Μαντράκι Αχλαδερής.
Ο άνδρας ηλικίας 60 ετών βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή στο χωριό Μανδράκι Αχλαδερής. Στο σημείο έφτασε άμεσα ο Αντιδήμαρχος Αυλώνος Γιώργος Κότσαρης, όπως μεταδίδει το evima.gr.
Ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τη δεξαμενή από τους άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τη σορό του ηλικιωμένου στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
O 60χρονος ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών και μόνιμος κάτοικος της περιοχής. Τα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να φανούν από τη νεκροψία - νεκροτομή.
- Αναβρασμός και ανησυχία για την «Κιβωτό»: Γονείς ζητούν πίσω παιδιά, πρώην φιλοξενούμενοι μιλούν για «φυλακή» - 10 καταγγελίες στο «μικροσκόπιο»
- Σοκ στη Ρόδο: Δολοφονία ηλικιωμένης από την οικιακή βοηθό της - «Ελάτε, την έπνιξα»
- Ακρίβεια: Νέα μέτρα για νοικοκυριά και μεσαία τάξη το 2023 - Food pass και «Γέφυρα» 3
- Ο Θείος Βάνιας, οι Παίκτες, το Σπιρτόκουτο και έξι ακόμα παραστάσεις που σπάνε ταμεία φέτος στην Αθήνα
Διαβάστε ακόμη
Νετανιάχου προς Ευρώπη: Τι άλλη απόδειξη θέλετε; Ήρθε η ώρα να συμμαχήσετε με Ισραήλ και ΗΠΑ κατά του Ιράν
Νέα απεργία από το πρωί της Δευτέρας: Πόσο θα διαρκέσει - Η ανακοίνωση
Υπόθεση Τσαγκαράκη: Ο άνθρωπος που ενημέρωσε τις Αρχές - Τα ερωτήματα
Όταν οι γείτονες είναι ανυπόφοροι: Τα χταπόδια που πετούν πέτρες το ένα στο άλλο είναι ό,τι πιο relatable θα δεις σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



