Επίθεση του Ρουβίκωνα με βαριοπούλες σε πολυκατάστημα στην Πειραιώς (vid)
Η όγδοη επίθεση μέσα σε 13 ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Περίπου 10 άτομα της αναρχικής οργάνωσης πραγματοποίησαν επίθεση στις 6:15 το πρωί της Κυριακής . Κρατώντας βαριοπούλες και έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους σε κράνη και μάσκες, άρχισαν να χτυπούν με μανία τις γυάλινες πόρτες πολυκαταστήματος στην οδό Πειραιώς, προκαλώντας ζημιές.
Αυτή είναι η όγδοη επίθεση που πραγματοποιεί ο «Ρουβίκωνας» μέσα σε 13 ημέρες, καθώς είχαν προηγηθεί «χτυπήματα» σε πρεσβείες και εταιρείες.
Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για τη νέα επίθεση και έδωσε τη δημοσιότητα το βίντεο από την έφοδο των μελών του στο πολυκατάστημα.
Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




