Μολότοφ και μία σύλληψη τη νύχτα στα Εξάρχεια
Έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και στην Πατησίων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας νεαρός συνελήφθη μετά από επιθέσεις με βόμβες μολότοφ που πραγματοποίησαν τη νύχτα ομάδες κουκουλοφόρων εναντίον διμοιριών των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.
Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, έγινε 55 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου οι νεαροί πετούσαν βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ για περίπου 45 λεπτά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση, που κατέληξε στην σύλληψη ενός εκ των δραστών.
Στις 02.00 άλλη ομάδα πέταξε βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ στην συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα στο Πολυτεχνείο, χωρίς να πάρει έκταση το επεισόδιο.
Ο συλληφθείς κρατείται και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



