Έκρηξη… μυστήριο στο Tennis Club στο Μαρούσι
Ένας υπάλληλος του καταστήματος είδε ζημιές, η Αστυνομία βρήκε εκρηκτικό μηχανισμό, αλλά κανείς περίοικος δεν άκουσε κάτι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούσαν την Κυριακή οι αστυνομικές αρχές, καθώς ένας υπάλληλος του Tennis Club στο Μαρούσι κάλεσε τις Αρχές το πρωί της ίδιας ημέρας λέγοντας πως υπάρχουν φθορές στις εγκαταστάσεις, σπασμένες τζαμαρίες κ.λπ. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και μέλη του ΤΕΕΜ, διαπιστώνοντας πως είχε εκραγεί ένας εκρηκτικός μηχανισμός!
Το παράξενο, ωστόσο, είναι πως κανείς δεν είδε τίποτα, κανείς δεν άκουσε τίποτα και δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Στο ότι κανείς δεν αντελήφθη τίποτα, σύμφωνα με αξιωματικούς της Αστυνομίας φαίνεται να συνέβαλε ο καιρός, καθώς οι άνεμοι έπνεαν με μεγάλη ταχύτητα και παρέσυραν αντικείμενα, ενώ όλη τη νύχτα ακούγονταν θόρυβοι.
Ανάληψη ευθύνης δεν υπήρξε αρχικά και οι Αρχές δεν μπορούσαν να γνωρίζουν τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την επίθεση. Τις έρευνες ανέλαβε η Ασφάλεια, ενώ ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Συνταξιούχος διανομέας έγινε viral στο TikTok - Συγκεντρώθηκαν 500.000 δολάρια
Βουλή: Βίντεο από την ένταση στην ολομέλεια δημοσίευσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται συσκευή παρασκευής γάλακτος - Ο λόγος
ΠΑΟΚ: «Άμεση διαλεύκανση της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου, ούτε ένα ερωτηματικό αναπάντητο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



