Κλέβουν τα πόμολα από γειτονιά της Θεσσαλονίκης - «Σε τουλάχιστον 10 πολυκατοικίες»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον δέκα πολυκατοικίες σε περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη έχουν μείνει χωρίς πόμολα λόγω κλοπών.
Σε βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα, ένας άνδρας φαίνεται να κλέβει το πόμολο της εξώπορτας μιας πολυκατοικίας και να βάζει μέσα σε καροτσάκι λαϊκής τα κλοπιμαία.
Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, τα πόμολα αφαιρέθηκαν σε πάνω από 10 πολυκατοικίες ενώ πρόκειται για μια πρακτική που παρατηρείται εδώ και μια βδομάδα τουλάχιστον.

- Την «βεντάλια» των προκλήσεων ανοίγει η Άγκυρα: Πώς διαβάζει η Αθήνα τις τουρκικές κινήσεις
- ΕΣΥ: Πώς το νομοσχέδιο Γκάγκα θα αυξήσει το «μαύρο» χρήμα στα νοσοκομεία
- Κίτρινα Ποδήλατα στο ethnos.gr: «Μας εκφράζει η ενωτική σκέψη της αριστεράς που δεν αναζητά την εξουσία»
- Θριάσιο ΙΙ: Αντίστροφη μέτρηση για τον τρίτο διαγωνισμό - Δυνατότητες και στόχοι
- Λατρεύεις τα quiz; Αυτός είναι ο νέος τρόπος για να τεστάρεις τις γνώσεις σου και να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Διαβάστε ακόμη
Επέκταση του πολέμου: Ο Τραμπ δεν αποκλείει να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι Κύπρου
Νέες απειλές Τραμπ κατά του Ιράν: Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα - Τους καταστρέφουμε
Πανικός στα πρατήρια καυσίμων της Αττικής μετά τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Εξαντλείται η απλή αμόλυβδη
Ντουμπάι: Πώς τα ιρανικά drones τέλειωσαν το πάρτι για μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων και influencers - «Ήταν εντελώς απροετοίμαστοι»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



