«Ωκεανίς»: Σε ισχύ η απαγόρευση απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο
Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παραμένουν τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων σε πολλές θαλάσσιες περιοχές που φθάνουν τα 9 και στο Αιγαίο τοπικά τα 10 μποφόρ.
Σε ισχύ ήταν την Κυριακή απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου ενώ δεν εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων για τον Αργοσαρωνικό. Μόνο με φέρυ μποτ εκτελούνταν τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνας.
Κλειστές οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Βόλος Σποράδες, Κυλλήνη- Ζάκυνθος, Κυλλήνη Κεφαλλονιά, Πρίνος-Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Κανονικά τα δρομολόγια στη γραμμή Κεραμωτή Καβάλας-Λιμένα Θάσου. Κανονικά, επίσης, και τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Ο Όρμπαν παραδέχτηκε την ήττα του - Ποιος είναι ο Μαγιάρ που θριάμβευσε στην Ουγγαρία
«Αφού δεν σκοτώθηκα, παρακαλώ τον Θεό» λέει ο 18χρονος για το σοκαριστικό τροχαίο στην Αρτέμιδα
Τραγουδιστής που βρίσκεται στην κορυφή των charts στη Βρετανία αποδεικνύεται ότι είναι AI
Παπαγάλος κάνει κατάδυση με υποβρύχιο στις Μπαχάμες και «σπάει» το διαδίκτυο - Δείτε το viral βίντεο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



