Επιχείρηση διάσωσης ηλικιωμένου στην Εύβοια
Σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ενός τραυματισμένου ανθρώπου από το χωριό Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια επιχειρείται αυτή την ώρα με ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, που έχει στείλει ασθενοφόρο.
Πρόκειται για έναν δήμο, ο οποίος χτυπήθηκε σφοδρότατα από την κακοκαιρία «Ωκεανίδα», καθώς από τη Στενή Ευβοίας και πάνω το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο, ενώ στην περιοχή της Μακρυκάπας δεν υπάρχει ηλεκτρικό ρεύμα.
Σύμφωνα με το tvstar.gr, πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος γλίστρησε, έπεσε και έχει πολλαπλά τραύματα στα άνω και κάτω άκρα. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει φτάσει μέχρι εκεί που είναι ο δρόμος ανοιχτός και περιμένει το ερπυστριοφόρο να έρθει μαζί με τον 75χρονο.
Πηγή: tvstar.gr
Συναγερμός μετά την κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Στο μικροσκόπιο μέτρα ασφαλείας στις οικοδομές και ανθεκτικότητα του κτιριακού αποθέματος
Την «εξάτμιση» των έργων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας από το Ταμείο Ανάκαμψης καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ
Η γυναίκα έκπληξη για Σαμαρά, το στοίχημα Τσίπρα στον Πειραιά και το φάντασμα του Όρμπαν
Ζεσταίνονται οι κομματικές μηχανές της Ν.Δ.- Τα εκλογικά σενάρια που επιμένουν και η μάχη της συσπείρωσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




