MenuClose
  • Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube ChannelFollow us on FaceBookFollow us on TwitterFollow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStoreΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
youtubefacebooktwitterinstagram
Τελευταία Νέα
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
  • Videos
BREAKING NEWS:
«Καμπάνα» Λινού για «κοκτέιλ» γρίπης και κορονοϊού: Χρειάζονται άμεσα μέτρα - Καθημερινά τεστ και μάσκες στα σχολείαΣπουδαία ανακάλυψη σε σοφίτα ηλικιωμένου στο Βέλγιο: Βρέθηκαν οστά στρατιωτών από τη μάχη του ΒατερλώΗ κακοκαιρία έφερε και... χαρά: Τα ουρλιαχτά των λύκων στη θέα χιονιού - Το βίντεο του «Αρκτούρου»Ακρίβεια: Τι αλλάζει στην αναγραφή των τιμών - Φραγμός στα τρικ με τις συσκευασίεςΣάλος και οργή στις ΗΠΑ: Σχεδίασαν ημιαυτόματο τουφέκι ειδικά για παιδιάΚαλαμάτα: Πήρε πάνω του τη δολοφονία του «Αμερικάνου» ο 38χρονος - «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω αλλά με χτύπησε»
Homepage |   Ελλάδα   |   04.12.2022 19:50
Newsroom
Newsroom

Οργή της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη απέναντι στη Συρεγγέλα: «Ανάλγητο κράτος που δεν ενδιαφέρεται»

επόμενο άρθροnext-article
(Video Capture)
(Video Capture)

Οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης Τοπαλούδης και Κούλα Αρμουτίδου, βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής, 4 Δεκεμβρίου, στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολιτική | 26.11.2022 12:32
Στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Σκοπός της εμφάνισής τους στην εκπομπή, που καταπιάνεται συχνά με κοινωνικής και πολιτικής φύσης θέματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τη συνέντευξη της παρουσιάστριας με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν η σύσταση του ταμείου αλληλοβοηθείας που ζητούν, με στόχο τη στήριξη των οικογενειών των θυμάτων γυναικοκτονιών, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δικαστικούς αγώνες.

Στην εκπομπή παρενέβη και η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, η οποία, όπως τόνισε, έχει έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας. Τα όσα είχε να πει, όμως, για το θέμα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία αποχώρησε εκνευρισμένη.

Η κ. Αρμουτίδου έκανε λόγο για «ανάλγητο κράτος» που «δεν πονάει, δεν ενδιαφέρεται» και δεν είναι κοντά στις οικογένειες των θυμάτων. Αναφερόμενη στο αίτημά τους, σημείωσε πως «καλό είναι, με αφορμή την δολοφονία του παιδιού μου να βάλουμε ένα λιθαράκι και να φτιάξουμε κάτι καλό». Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Τοπαλούδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι «εμείς έχουμε την οικονομική δυσχέρεια μιας και πριν από μερικούς μήνες τελείωσε το Εφετείο και τώρα είμαστε αναγκασμένοι να έχουμε παράσταση δικηγόρων και στον Άρειο Πάγο. Όμως εμείς, ως γονείς της Ελένης, θα είμαστε εκεί παρόντες», ενώ τόνισε ότι, στην ίδια θέση βρίσκονται και άλλες οικογένειες. «Αναρωτήθηκε κανείς με τι χρήματα θα καλύψουν αυτές τις δικαστικές δαπάνες;», σημείωσε.

«Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση»

Στην απάντησή της, η Μαρία Συρεγγέλα, ανέφερε ότι μιλάμε πλέον για αληθινή νομική στήριξη, που δεν έχει εισοδηματικά κριτήρια. Θα το περάσουμε άμεσα… Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει άμεσα λύση», προκαλώντας την οργή της κ. Αρμουτίδου που ξέσπασε. «Για τις 13 του μηνός που έχουμε τον Άρειο Πάγο, τι θα γίνει; Τίποτε; Θα αναμένουμε; Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε την χαμένη μου αξιοπρέπεια… Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση. Να μου πείτε, οκ έχει γίνει», είπε.

 

«Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…», ήταν η απάντηση της υφυπουργού εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων, προκαλώντας την αποχώρηση της κ. Αρμουτίδου, που απάντησε,  «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

  • Παρακολουθήσεις: Ανύπαρκτο πλαίσιο προστασίας του απορρήτου - Ανεπαρκές και το νέο νομοσχέδιο - Τα συμπεράσματα μελέτης του Eteron
  • Κατέληξε ο πατέρας του δημοσιογράφου που είχε καταγγείλει κακοποίηση στο «Παπαγεωργίου» - «100 μέρες περίμενε έστω έναν προανακριτικό υπάλληλο»
  • Άγριο έγκλημα στο Βέλγιο: 33χρονος σκότωσε την έγκυο σύζυγό του και τον 5χρονο γιο της
  • Τουρισμός: Υψηλές πληρότητες των ξενοδοχείων αναμένονται την εορταστική περίοδο
  • Η πραγματικότητα δημιουργείται από τον εγκέφαλό μας: Τι σημαίνει αυτό και γιατί είναι σημαντικό;
επόμενο άρθροRead next Article
#TAGS
  • Μαρία Συρέγγελα
  • δολοφονία Ελένη Τοπαλούδη
  • Ελένη Τοπαλούδη
  • Γιάννης Τοπαλούδης
  • υφυπουργός Εργασίας
  • ειδήσεις τώρα
Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!Gowise.gr. Κάνε σύγκριση σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες
Ethnos on Google News
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.grRegister on Ethnos at Google News
ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΑΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 26.01.2023 18:19
Attica Bank: Με την Thrivest στην ΑΜΚ των 490 εκατ. ευρώ – Τι αποφάσισε το ΔΣ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ| 26.01.2023 15:42
Ελλάκτωρ: Δεν έχουμε υπογράψει συμφωνία πώλησης της ΑΚΤΩΡ - Εξετάζουμε τις επιλογές μας
MENSHOUSE
Έκλεισε στόματα: Το νέο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στη Συγγρού θα το ζήλευε και 5άστερο στο Μονακό (Pics)
MENSHOUSE
9/10 κάνουν 2 με 3 λάθη: Εσύ θα ξεπεράσεις το 8/10 στο κουίζ γεωγραφίας που λέει την αλήθεια για τις γνώσεις σου;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

01
26-01-2023 19:30
Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Λάρισα
02
26.01.2023 13:00
Κλειστά τα σχολεία και σήμερα λόγω της κακοκαιρίας - Ανακοινώθηκε επίσημα
03
25.01.2023 13:05
Φρίκη στην Ξάνθη: Συνελήφθη 62χρονος που φέρεται να βίαζε την κόρη του για πέντε χρόνια
04
26.01.2023 14:13
Λακωνία: Έφτασε στο ύψος της γέφυρας η στάθμη του Ευρώτα - Μεγάλη ανησυχία για πλημμύρα
05
26.01.2023 12:31
Έκτακτη ανακοίνωση για κλειστά σχολεία στην Αττική λόγω κακοκαιρίας - Τι δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης

POPULAR VIDEOS

Κεντρικό δελτίο 26/01/2023
Κεντρικό... | 26.01.2023 19:53
Κεντρικό δελτίο 26/01/2023
Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 26.01.2023 19:41
Η μεγάλη δημοσκόπηση της MRB για το OPEN
Αθλητικό δελτίο 26/01/2023
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | 26.01.2023 19:51
Αθλητικό δελτίο 26/01/2023
Διπλωματική κινητικότητα στο τρίγωνο Ελλάδας – Αιγύπτου – Ισραήλ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 26.01.2023 19:53
Διπλωματική κινητικότητα στο τρίγωνο Ελλάδας – Αιγύπτου – Ισραήλ
Το «τοξικό τέρας» της Καϊλή που προκάλεσε παρερμηνείες
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ... | 25.01.2023 20:49
Το «τοξικό τέρας» της Καϊλή που προκάλεσε παρερμηνείες